Mottagningen Börjar!

Idag, nyintagna studenter till KTH Kista kommer rapportera till KTH Kista för obligatorisk registrering 09:00. Om du är en av de lyckliga studenterna, då markerar 13:de Augusti även början av Mottagningen, två veckor av informativa och kul aktiviteter organiserade av studentsektionen i Kista för att välkomna nya studenter in till vårt universitet.

Om du har några frågor eller går vilse, nå ut till en av studenterna med Lila (MUX) eller Gul (Fadder) tröja.

Efter den obligatoriska registreringen kommer du ha en orientering i Föreläsningssal A,
Det kommer vara tydligt hur man hittar dit , 10:00 såvida inte du är i Engelska Kandidatprogramet i ICT. Om du är i Engelska Kandidatprogramet i ICT så börjar din orientering 11:00 i  Föreläsningssal C.

Sedan kommer äldre studenter (Fadder) ge dig en rundtur av campus. På första dagen kommer du kunna köpa lunch på restaurangen Puur för ett rabatterat pris. 14:00 kommer det vara en frivillig mattediagnos (så att du kan evaluera hur mycket matte du glömt under sommaren).

När du är klar med det tråkiga tester kommer vi gå till ett fält och leka några lekar för att lära känna varandra. Därefter går vi mot sektionslokalen, Kistan 2.0 vid 18:00, där förfriskningar, alkoholhaltiga drycker och billig god mat (oftast 20kr!) kommer serveras, så att du kan chilla med dina nya klasskamrater.

Det är rekommenderat att vara delaktig i så mycket av mottagningen som möjligt, då de vänner och bekanta som du får under mottagningen kommer hjälpa dig med dina studier, se till att du njuter under studietiderna och också har värdefulla kontakter i ditt arbetsliv.

Mottagningens schema kan hittas här på www.mottagningen.nu. Ditt personliga schema kan hittas på http://www.kth.se genom att logga in med ditt KTH-id vilket du kommer få under den första dagen av mottagninen, och sedan trycka på fliken märkt ”Schema” högst upp på skärmen.

Observera att ALLA AKTIVITETER UNDER MOTTAGNINGEN ÄR FRIVILLIGA, MEN DET ÄR HÖGST REKOMMENDERAT ATT DELTA SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT!

För hur kul är det med mottagningen, nØllan?

JÄTTEKUL!!!