En hälsning från INGEN och NÅGON

Grattis till din antagning!

Vi på KTH i Kista hälsar dig hjärtligt välkommen och hoppas att du accepterar platsen!

Vi är mottagningsansvariga på IN-sektionen, studentkårens sektion i Kista. Vi går under namnen INGEN och NÅGON, och jobbar tillsammans med en stor Mottagningsgrupp för att ni som nyantagna ska känna er välkomna och lära känna era plugg-kamrater samt en massa andra människor på KTH.

Mottagningen är två veckor av introkurser och aktiviteter innan terminsstarten. Vi anordnar detta i samarbete med KTH för att ge er en inblick i studentlivet här. Mottagningen är också ett fantastiskt tillfälle att lära känna andra nyantagna och även äldre studenter som pluggar här.

Mottagningen är till för alla! Vi strävar mot att hålla aktiviteter för alla olika typer av studenter. Under mottagningsveckorna kommer ni kunna delta i lekar, tävlingar, fester, brädspelskvällar och övernattning i studentkårens egna sommarstuga.

Vi vill tydliggöra att allt i Mottagningen är frivilligt, och att det är fullt möjligt att vara med på en aktivitet och stanna hemma under en annan. Mottagningen är till för er och det viktigaste  är att ni ska få en superrolig start på eran studietid. Vi rekommenderar starkt att du deltar i så mycket som möjligt, eftersom Mottagningen är en unik tid i studentlivet och det absolut bästa tillfället att bilda den grupp man kommer att plugga med resten av sina år på högskolan. Att delta i Mottagningen kan inte bara ge vänner för livet utan också värdefulla företagskontakter.

Ha en fortsatt trevlig sommar och lycka till med dina framtida studier!

Med vänliga hälsningar,
Gustav och Fredrik,
IN-sektionens mottagningsansvariga 2017.

Välkommen till KTH Kista

Grattis till din antagning till KTH!

Du som blivit antagen till en linje på KTH i Kista kommer de närmsta åren framöver att vara en kär och viktig del av Sektionen för Information och Nanoteknik, eller kortare sagt, IN-sektionen.

För att välkomna dig till KTH och IN-sektionen så håller sektionen med stöd av skolan en mottagning för alla nya studenter under de två sista veckorna i augusti, som förbereder dig inför ditt första år på KTH. Äldre studenter, som kallas för Fadder och MUX, kommer vara där för dig i vått och torrt för att se till att du får en så bra start som möjligt.

Under dessa veckor kommer du att lära känna nya vänner, träffa diverse företag inom IT-branschen, få chansen att smaka på studentlivet på KTH, och sist men inte minst, ha en utomordentligt rolig tid. Samtliga linjer i Kista har inriktning mot datorer och IT, vilket betyder att de vänner och bekantskaper du skaffar nu, kan med stor sannolikhet komma att bli goda kontakter för arbetslivet.

Ett viktigt datum som du redan nu kan lägga in i schemat är måndag den 14e augusti, som markerar startskottet för årets mottagning.

Kl 09:00 är det obligatoriskt upprop i sal A för studenter från program Civilingenjör i Informationsteknik, Högskoleingejör i Datateknik, och Högskoleingenjör i Elektronik och Datorteknik.

Kl 10:00 är det obligatoriskt upprop i sal B för studenter från program Kandidat i Informations- och Kommunikationsteknik.

Under Mottagningen så kommer denna hemsida att kontinuerligt uppdateras med schemahändelser och annan viktig information, så se till att besöka den ofta!

Du kan dessutom hitta mer information på KTHs hemsida, kth.se: ny på KTH

Om du undrar någonting så kan du kontakta sektionens mottagningsansvariga på ingen@insektionen.se, eller sektionens kommunikationsansvarig på info@insektionen.se.

Vi ses den 14e Augusti, nØllan!