class="post-12908 post type-post status-publish format-standard hentry category-information column onecol" id="post-12908">

Mottagningen 2018

Hej!

Det här är Sektionen för Informations- och Nanotekniks Mottagningshemsida, under augusti månad kommer den fyllas med information, bilder, och mycket mer. Just nu ligger sidan i dvala, med flera sidor dolda, men den kommer att uppdateras så fort som Mottagningsnämnden kommer igång med sitt arbete.

Information om datum för upprop med mera kommer så fort KTH går ut med dem.

Under Mottagningen så kommer denna hemsida att kontinuerligt uppdateras med schemahändelser och annan viktig information, så se till att besöka den ofta!

Du kan dessutom hitta mer information på KTHs hemsida, kth.se: ny på KTH

Om du undrar någonting så kan du kontakta sektionens mottagningsansvariga på ingen@insektionen.se, eller sektionens kommunikationsansvarig på info@insektionen.se.

Vad är Mottagningen?
För att välkomna dig till KTH och IN-sektionen så håller sektionen med stöd av skolan en mottagning för alla nya studenter under de två sista veckorna i augusti, som förbereder dig inför ditt första år på KTH. Äldre studenter, som kallas för Fadder och MUX, kommer vara där för dig i vått och torrt för att se till att du får en så bra start som möjligt.

Under dessa veckor kommer du att lära känna nya vänner, träffa diverse företag inom IT-branschen, få chansen att smaka på studentlivet på KTH, och sist men inte minst, ha en utomordentligt rolig tid. Samtliga linjer i Kista har inriktning mot datorer och IT, vilket betyder att de vänner och bekantskaper du skaffar nu, kan med stor sannolikhet komma att bli goda kontakter för arbetslivet.